fbpx

TRIO – 3 UTTAG

Takupphäng

Trio är en takkopp med 3 uttag för lampsladd. Det är ett smart takupphäng om du vill montera flera lampor på ett uttag. Till koppen medföljer en snabbkopplingsplint där alla tre sladdar kan kopplas ihop med strömkabeln från taket. Dessutom är Trio komplett med 3 st sladdfästen som döljs inuti koppen.

CableCup är ett smart upphäng för lampor tätt mot taket utan glapp. Enkel att montera och döljer mycket sladd inuti. Svensk uppfinning med många utmärkelser som garanterar resultatet.

Det unika med CableCup är till skillnad mot andra koppar är att du vränger koppen ut och in, sedan hänger du den på takkroken, sätter i kontakten, stoppar in sladden och vränger tillbaka koppen upp mot taket. Genom att den hänger på kroken kan koppen inte halka ned och skapa glipor mellan sig och taket. Det blir också mycket enklare att hänga upp lampan då koppen är “öppen” när du sätter i kontakten och virar in sladden eftersom du ser vad du gör.

CableCup fungerar i alla typer av tak, snett som platt och den är enkel att montera.

Testa dig fram tills du hitter den perfekta lösning för dina lampor, annars kan du besöka oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka här för att komma till CableCup på Pinterest.

Klicka på YouTube ikonen för att se hur man kopplar från den gamla takkoppen till eran nya Trio takkopp – CableCup.

 

UNIK FUNKTION – PERFEKTA RESULTAT

Att montera en CableCup går både snabbt och enkelt. I tre enkla steg kan alla nu montera taklampor med ett perfekt resultat. Utan verktyg och utan glapp.

Mounting a lamp

Steg 1: Fäst sladden i hänget och häng upp på kroken.

Steg 2: Vira in sladden i koppen och vräng den mot taket

Steg 3: Färdigt.