fbpx

TAKKOPPEN SOM SITTER TÄTT OCH SNYGGT MOT TAKET

CableCup är en unik takkopp som garanterat sitter tätt mot taket och dessutom är barnsligt enkel att montera. Du känner säkert till hur bökigt det kan vara att få koppen att sitta rakt och tätt mot taket. De gamla kopparna som fortfarande följer med vissa taklampor fungerar dåligt, är svåra att sätta upp och sitter ofta snett. Söker du efter en snygg lösning där lampan sitter tätt mot taket är den en CableCup du skall använda. Det mjuka materialet och storleken på takkoppen gör att du lätt kränger den över sladdar, kontakter och annat du vill dölja.

Det unika med CableCup till skillnad mot andra koppar är att du vränger koppen ut och in, sedan hänger du den på takkroken, sätter i kontakten, stoppar in sladden och vränger tillbaka koppen upp mot taket. Genom att den hänger på kroken kan koppen inte halka ned och skapa glipor mellan sig och taket. Det blir också mycket enklare att hänga upp lampan då koppen är “öppen” när du sätter i kontakten och virar in sladden eftersom du ser vad du gör.

Originalet är 158 mm i diameter vilket ger gott om utrymme för sladd inuti koppen.

Klicka på YouTube ikonen för att se hur man kopplar från den gamla takkoppen till eran nya takkopp classic – CableCup.

UNIK FUNKTION –
PERFEKTA RESULTAT

Att montera en CableCup går både snabbt och enkelt. I tre enkla steg kan alla nu montera taklampor med ett perfekt resultat. Utan verktyg och utan glapp.

Mounting a lamp

Steg 1: Fäst sladden i hänget och häng upp på kroken.

Steg 2: Vira in sladden i koppen och vräng den mot taket

Steg 3: Färdigt.