fbpx

CableCup Classic

Med stor insida följer stor förmåga

Med en storlek på 158 mm i diameter får du plats med mycket sladd inuti koppen. Då slipper du korta av din lampsladd. Vilket är bra då det kan hända att du vill flytta lampan i framtiden.

Unik funktion gör allt mycket lättare. Eftersom koppen är mjuk kan du vränga den ut och in redan innan du hänger den på kroken. Bra så att du lättare kan sätta i kontakten i taket.

När du vränger tillbaka koppen mot taket så smiter den åt och sitter tätt. Inget hokus-pokus, bara en genial funktion tack vare att hela koppen hänger på kroken.

En stor diameter gör inget då den sfäriska formen enkelt ”smälter” in i taket. Dina ögon kommer falla på lampan, inte koppen i taket. Precis som det ska vara.

UNIK FUNKTION –
PERFEKTA RESULTAT

Att montera en CableCup gör du både snabbt och enkelt i några få steg. Först får du koppla loss din nuvarande takkopp om du har en. Vill du se en video på hur du gör det kan du klicka här >>

Mounting a lamp

Steg 1: Börja med att vränga koppen ut och in. Dra sladden genom koppen och sidohålet på hänget för att därefter hänga den på takkroken. 

Steg 2: När du har kopplat i kontakten kan du lossa lite försiktigt på sladden som du dragit åt i sidohålet på hänget för att ställa in höjden på lampan. Glöm inte av att dra åt igen. 

Steg 3: När du virat in all sladd, ställt in höjden och koppen hänger på kroken är det bara att vränga upp den mot taket. Piffa till den med händerna så att den sitter snyggt och tätt. 

Klicka på knappen ovan om du bestämt dig för att dina lampor ska sitta snyggt och tätt i taket. Behöver du ytterligare information kan du se filmer på vår YouTube kanal.

TAKKOPPEN SOM SITTER TÄTT OCH SNYGGT MOT TAKET

CableCup tillverkar takkoppar som garanterat sitter tätt mot taket och dessutom är barnsligt enkla att montera. Du känner säkert igen problemet med koppar som sitter på sniskan i taket. Och hur bökigt det är att försöka få traditionella koppar att sitta rakt och tätt mot taket.

Många lampföretag använder fortfarande de gamla kopparna till sina lampor trots att de är krångliga och fungerar dåligt. Men fler och fler lampföretag förstår hur viktigt det är att du ska få en snygg lösning och dessa företag inkluderar CableCup redan från början. Klicka här för att se vilka företag som inkluderar CableCup.

Så söker du efter en snygg lösning där lampan sitter tätt mot taket och du vill få plats med mycket sladd i koppen är det en CableCup Classic du skall använda. Du kan köpa dem här på vår hemsida eller hos någon av alla våra återförsäljare.