fbpx

DIMMER – STYR DIN LAMPA MED APPEN

Dimmer – Att kunna styra din lampa trådlöst

CableCup Atmos är en takkopp med dimmer som kan styras trådlöst via Bluetooth direkt från din mobila enhet.

Dimmern kopplas lika enkelt som en sockerbit och appen laddas ner gratis via App Store eller Google Play. Genom att byta ut din gamla takkopp till en CableCup Atmos kan du addera till ny smart funktionalitet till dina gamla lampor. Du behöver inte installera något ytterligare utan kan använda all funktionalitet direkt efter installation. Med Atmos kan du dimma, du kan skapa scener för olika tillfällen och ställa in tid och dag då du vill att lampan tänds eller släcks.

Dimmern och appen är utvecklad av det finska mjukvaruföretaget Casambi vilket borgar för marknadens bästa kvalitet.

Detta är några av de saker du kan göra med CableCup Atmos dimmer.

Klicka på YouTube ikonen för att komma till filmen om CableCup Atmos

BRA ÖVERBLICK

Appen som du laddar ner gratis är enkel att lära sig och mycket användarvänlig. Det är möjligt att få överblick oavsett om du har en eller flera Atmos. T.ex. kan du skapa en grupp av lampor i vardagsrummet, på kontoret eller i butiken och styra samtliga med en enkel knapptryckning.
Du kan också styra ljusnivån på en av dem för att t.ex. skapa den perfekta stämningen när du vill se en film.

STYR MED FOTON

Galleriet i appen är det enklaste sättet att hantera dina lampor. Ta en bild av ditt rum och placera ljustkontroller vid lamporna i bilden. Då kan du visuellt hantera dina lampor direkt från appen.

SKAPA SCENER

Du kan skapa flera olika scener beroende på vilken atmosfär du vill ha eller vilket tillfälle det är.

Via appen bestämmer du passande ljusnivå för t.ex. middagar, filmkvällar eller om du vill skapa stämning med ljus i din butik eller ditt kontor.

DELA MED ANDRA

Alla i familjen eller på kontoret kan använda appen för att styra ljuset från sin mobila enhet. Casambis app är utrustad med fyra olika säkerhetsnivåer för delning via nätverk:
– Unshared network, dvs ingen delning alls
– Admin only access, endast administratören kan styra ljuset
– Password required, alla med lösenordet kan styra ljuset
– Shared network, helt öppet nätverk så att alla kan styra ljuset

ENKEL ATT INSTALLERA

Att installera CableCup Atmos är väldigt enkelt. Koppla lampsladden till en dimmer och dimmern till kontakten i taket. Slå på lampan med din vanliga strömbrytare och öppna appen. Det finns inget behov av nya strömbrytare, ledningar, enheter eller nätverk.

Ladda hem Casambis gratis app och när du öppnar appen hittar den automatiskt din CableCup Atmos. Det enda du behöver göra är att slå på lampan med strömbrytaren innan och sätta på Bluetooth på din enhet.

Testa dig fram tills du hitter den perfekta lösning för dina lampor, annars kan du besöka oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka här för att komma till CableCup på Pinterest.

Här är en video på hur man kopplar från den gamla takkoppen till erat nya takupphäng – CableCup.

Skapa smart belysning till dina befintliga lampor genom att byta ut den gamla takkoppen mot en CableCup Atmos. Koppla dimmern inuti koppen till din lampsladd och kontakt i taket och allt är igång. Enkelt och du behöver inte någon extra fjärrkontroll eller rauter/brygga för att dra nytta av all smart funktionalitet. 

Slå på Bluetooth. Slå på din strömbrytare. Öppna appen och du hittar din lampa direkt.

ENKEL ATT ANVÄNDA

Vill du kunna styra din belysning trådlöst? Smart belysning har aldrig varit enklare. Sätt upp din CableCup Atmos och styr lampan med hjälp av din mobil, din padda eller t.o.m din Apple Watch.

Vill du styra dina lampor även när du inte är hemma, inga problem. Lämna en enhet hemma med Bluetooth påslaget. Koppla ihop dig med den enheten varifrån du än är i världen så länge du har tillgång till Internet. 

Tryck på lampan du vill sätta på eller stänga av. 

Svep med ditt finger till vänster eller höger för att kontrollera ljuseffekten på din lampa.