fbpx

Magin ligger i släkten.

CableCup Hide är en täckkåpa som bygger på samma fiffiga och mjuka funktion som våra takkopparna gör.

Hide kan hängas på sladd

Om du skulle ha ett hål i taket som lampsladdarna kommer ut ur kan du med fördel fästa vår täckkåpa direkt runt dessa och ändå få den att sitta tätt och perfekt mot taket. Dra flärpen runt sladden och för in den genom något av hålen. Dra åt ordentligt och den sitter på plats.

Unik fästbygel på krok

Om du har ett lamputtag eller en s.k. takdosa, vilket är vanligt i svenska hem kan du hänga Hide på kroken. Välj något av hålen på flärpen som sitter inuti kåpan, beroende på kroklängd. Stoppa in eventuell lampsladd och vräng upp kåpan mot taket och den sitter tätt.

Vill du se en video på hur enkelt du sätter upp en Hide?
Klicka här >

Ensam eller tillsammans?
Det bestämmer du.

En CableCup Hide kan du använda för sig själv när du vill täcka lamputtag, lösa sladdar eller skador/hål i ditt tak. Koppen smälter in i taket och du behöver aldrig mer störa dig på hur fult det ser ut i dina tak.

Du kan också använda Hide tillsammans med någon av våra takkoppar.
Då sätter du Hide vid uttaget och drar vidare sladdarna via taket till den plats där du har lampan. Alla våra koppar går enkelt att klippa eller skära i om du vill föra ut lampsladden längst taket. Det går också bra att koppla flera lampor inuti Hide och dra vidare sladdar åt flera olika håll.