fbpx

BLINDKÅPA, TÄCKBRICKA ELLER TÄCKKÅPA – KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN

CableCup Hide är ett perfekt tillbehör om du behöver flytta din takkrok. Använd vår fiffiga och helt unika täckkåpa för att dölja hål till takdosa eller lamputtag i tak.

Vår takkåpa täcker ett takdoslock som man kanske vill dölja, passar till de nya takdoslocken. Enklare fäste än gamla fästbyglar.

Exempelvis om du har ett takuttag med krok som du vill täcka över så sätter du denna blindkåpa över. Detta görs för att man satt upp en ny krok i anslutning till denna eller har skruvat upp en armatur i närheten. Då döljs uttaget och sedan kan du snyggt leda ut kabeln.

Vår täckkåpa är helt unik på marknaden och mycket enklare att använda än traditionella kåpor. En stor fördel är att det även går att täcka hål i taket, dvs den behöver inte hängas på krok.

Besök oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka här för att komma till CableCup på Pinterest.

Klicka på YouTube ikonen för att se video på hur CableCup hide fungerar.

UNIK OCH ENKEL

Vår blindtakkåpa Hide kan monteras på två olika sätt. Om du har en takkrok hänger du kåpan på den och vränger upp kåpan mot taket. Om du inte har någon takkrok kan du fästa den runt sladden innan du vränger upp den mot taket. Storleken på kåpan gör att du kan dölja lampsladd inuti och ändå få en snygg och diskret gömma i taket.

Unik fästbygel på krok

Om du har ett lamputtag eller en s.k. takdosa, vilket är vanligt i svenska hem kan du hänga Hide på kroken. Välj något av hålen på flärpen som sitter inuti kåpan, beroende på kroklängd. Stoppa in eventuell lampsladd och vräng upp kåpan mot taket och den sitter tätt.

Hide kan hängas på sladd

Om du skulle ha ett hål i taket som lampsladdarna kommer ut ur kan du med fördel fästa vår blindkåpa direkt runt dessa och ändå få den att sitta tätt och perfekt mot taket. Dra flärpen runt sladden och för in den genom något av hålen. Dra åt ordentligt och den sitter på plats.

OBS! Kulan längst ut på flärpen är endast till för att få ett bra grepp. Inte för att hålla flärpen på plats.