fbpx

 

 

SMIDIG TAKKOPP I LAGOM STORLEK

Denna modell av takkoppen är endast 125 i diameter CableCup ger en diskret och smidig lösning i ditt tak. Den enkla monteringen och unika funktionen gör att dina lampor kommer hänga snygg och diskret i taket. Perfekt för dig som gillar ordning och reda men samtidigt vill att det ska vara enkelt att sätta upp lampor.

CableCup skiljer sig helt från de traditionella takkopparna i både design och funktion. En svensk uppfinning som löser problemet med att koppen i taket sitter snett och glappar.

Vill du hänga upp din lampa i ett snedtak sitter CableCup lika tätt som i vanliga tak. Så varför skall du välja något som är sämre och inte fungerar. Här får du en enkel lösning som fungerar till ett lågt pris. Byt ut dina gamla takkoppar mot en CableCup.

Besök oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka här för att komma till CableCup på Pinterest.

Läs vår intervju med Salty Interiors – Inredningstips 2018

Klicka på YouTube ikonen för att se video om hur man kopplar in en Mini takkopp – CableCup.

Takkopp

TAKKOPPEN SOM SITTER TÄTT

Det är barnsligt enkelt att installera en lampa med en CableCup och resultatet blir alltid bra. Den är diskret och smälter in fint i taket vilket innebär att den inte tar någon uppmärksamhet från lampan.

takkopp

1. Dra upp sladden genom hålet i koppen och lås den genom att dra igenom hålet i hänget. Häng koppen på kroken med det översta hålet i hänget.

takkopp

2. Ställ in önskad höjd på lampan och vira in överbliven sladd runt kroken. Vräng sedan upp koppen mot taket och den sitter på plats.

takkåpa

3. Klart! Din lampa sitter nu tätt och snyggt mot taket och du kan känna dig nöjd med vad du har åstadkommit.