fbpx

CableCup Mini

Redo för stordåd.

Smidig lampkopp i lagom storlek.

CableCup Mini är redan omtyckt för sitt format och sin kapacitet. Mer lik en traditionell lampkopp till storleken. Men där upphör likheterna. För där en traditionell kopp är krånglig, jobbig och strulig är Mini precis tvärtom. Enkel, snygg och smart, precis som en takkopp skall vara.

Tillräckligt stor för att dölja de där fula lamputtagen som sitter i många av våra hem. Och tillräckligt stor för att du ska kunna gömma mycket sladd inuti den. Men ändå liten, nätt och inte minst riktigt snygg.

Precis som våra andra modeller kan du montera en CableCup Mini i snedtak och den sitter tätt. Bara en sån sak.

Och skulle du vilja montera den på väggen går det också bra. Dock måste du ha en krok eller annan lösning som koppen kan hängas på, oavsett om det är tak eller vägg.

Förutom att den är enkel att använda och sitter snyggt i taket får du en långsiktigt hållbar lösning. På tal om hållbarhet så tillverkar vi Mini här hemma i Sverige så att de inte behöver åka så långt innan de hamnar i ditt tak.

En extra liten finess är att koppen är tunnare på ett område där du kan dra ut lampsladden om du behöver. Fiffigt när kontakten sitter på annan plats och du vill dra sladden längst med taket till din Mini.

”Ni tog ett problem som bokstavligen alla har, och löste det. Min hatt av till er.”
– A. Kandiloros

LAMPKOPPEN SOM SITTER TÄTT

Det är barnsligt enkelt att installera en lampa med en CableCup. Den är diskret och smälter in fint i taket vilket innebär att den inte tar någon uppmärksamhet från lampan. Precis som det ska vara.

Köp din CableCup Mini hos oss. Klicka här >>

takkopp

1. Dra upp sladden genom hålet i koppen och lås den genom att dra igenom hålet i hänget. Häng koppen på kroken med det översta hålet i hänget.

takkopp

2. Ställ in önskad höjd på lampan och vira in överbliven sladd runt kroken. Vräng sedan upp koppen mot taket och den sitter på plats.

takkåpa

3. Klart! Din lampa sitter nu tätt och snyggt mot taket och du kan känna dig nöjd med vad du har åstadkommit.