fbpx

CLOUD E27 LAMPA

Cloud by CableCup är ett E27 lampupphäng i silikon. Det går att välja som ett komplett upphäng med takkopp, 3 meter sladd och lamphållare eller endast med sladd och lamphållare.  Söker du punktbelysning över köksbänken, sängbordet eller som fönsterlampa passar alla våra olika modeller lika bra. Till denna modell är det även möjligt att enkelt, utan att behöva koppla loss lampan i taket, att hänga på en lampskärm.

Formen på lampsockeln är utformad så att lampskärmen fastnar på sockeln. Tidigare har man behövt ha en gängad sockel och ringar som skruvas på innan skärmen kan sättas dit. Nu kan du vara flexibel och ändra lampans karaktär beroende på tillfälle och rum.

Väljer du att handla ett set med både Cloud lampa och CableCup så garanterar vi att lampan och takkoppen kommer sitta snyggt och tätt mot taket.

Designer: Jonas Forsman och Lars Wettre

Besök oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka på Pinterest ikonen för att komma till våran Pinterest sida.

TRE FÄRGER

Cloud går att få i tre färger, vit, svart och vår egen färg ”Nude” som är en mjuk gul kulör. Den mjuka formen tillsammans med de olika färgerna gör detta lampupphäng lämpligt i alla typer av rum och byggnader. Klicka på någon av bilderna för att komma till Cloud lampset

lampupphäng
lampupphäng
lampupphäng

Lossa på silikonöverdraget från lamphållaren och för upp lampskärmen underifrån.

lampor

Håll lampskärmen ovanför överdraget och trä på det över lamphållaren igen. Fäst lampskärmen genom att föra den nedåt till det tar stopp. Genom att göra på detta sätt behöver du inte koppla loss lampan i taket.

ANVÄND MED LAMPSKÄRM

Tidigare såg alla lampupphäng för skärmar likadana ut. En gängad lamphållare med två ringar. Nu kan du få ett snyggt upphäng till din lampskärm.