fbpx

LOOPLAMPA E27

Looplampa by CableCup är en innovativ och helt unik lampa som är enkel att justera i höjdled. Minns du den gamla lamphissen som var vanlig på 80-talet och tyvärr har fått hänga med fram tills nu? Lampan är en modern variant av lamphiss som äntligen ersätter den gamla telefonsladd liknande lamphissen.

Detta lampupphäng är tillverkat i silikon och finns i tre färger. Sladden är 3 meter vilket ger möjlighet att anpassa var du placerar lampan. Eventuell överbliven sladd döljs lätt med den medföljande takkoppen.

Den kan hänga för sig själv i ett fönster,
tillsammans i par eller större kluster för att skapa spännande ljusmiljöer.

Väljer du att handla ett set med både Loop lampa och CableCup så garanterar vi att lampan och takkoppen kommer sitta snyggt och tätt mot taket.

Lampan och medföljande sladd på 3 meter är gjort i silikon. Den är CE-godkänd. Den har en diameter på  43 mm och en höjd på 90 mm.

Loop lampan går även att få med en Atmos. Då kan du lätt dimmra och styra dina lampor med hjälp av din mobil.

Designer: Jonas Forsman och Lars Wettre

Besök oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka på Pinterest ikonen för att komma till våran Pinterest sida.

lampor

TRE FÄRGER

Loop finns i tre olika färger, vit, svart och vår egen färg vi kallar ”Nude”. Det är en sval gul kulört. Samtliga färger är enkla att passa in oavsett rum. Klicka på någon av bilderna för att komma till Loop lampset.

lampupphäng
lampupphäng
Lampupphäng

DEN MODERNA LAMPHISSEN

Loop är verkligen unik. Om du vill justera höjden på lampan drar du bara sladden igenom öglan på toppen av lamphållaren och tillbaka igen. Lampan sitter kvar på den höjd du har ställt in. Enkelt och snyggt.