fbpx

QUATTRO – 4 SLADDAR

Quattro takkopp

Quattro takkopp är en CableCup med hål för 4 sladdar och därför anpassad för att hänga upp lampor i kluster. Upp till 5 meter sladd får plats inuti koppen.

CableCup Quattro är den perfekta takkoppen om du skall koppla fyra lampor och ansluta till lamputtaget. Genom sin unika funktion kan du enkelt se dina kopplingar och dölja all överbliven sladd innan du vränger den mot taket och får en lösning som är diskret och som sitter tätt mot taket.

Det unika med CableCup är till skillnad mot andra koppar är att du vränger koppen ut och in, sedan hänger du den på takkroken, sätter i kontakten, stoppar in sladden och vränger tillbaka koppen upp mot taket. Genom att den hänger på kroken kan koppen inte halka ned och skapa glipor mellan sig och taket. Det blir också mycket enklare att hänga upp lampan då koppen är “öppen” när du sätter i kontakten och virar in sladden eftersom du ser vad du gör.

Takkoppen fungerar i alla typer av tak, snett som platt och den är enkel att montera.

Testa dig fram tills du hitter den perfekta lösning för dina lampor, annars kan du besöka oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka här för att komma till CableCup på Pinterest.

Klicka på YouTube ikonen för att se hur man kopplar från den gamla takkoppen till eran nya Quattro takkopp – CableCup.

Takkopp för cluster lampor
Svart takkopp med hål för flera lampor

UNIK FUNKTION – PERFEKTA RESULTAT

Att montera en CableCup går både snabbt och enkelt. I tre enkla steg kan alla nu montera taklampor med ett perfekt resultat. Utan verktyg och utan glapp.

Mounting a lamp

Steg 1: Fäst sladden i hänget och häng upp på kroken.

Steg 2: Vira in sladden i koppen och vräng den mot taket

Steg 3: Färdigt.