fbpx

Bygg din egen lampa

Takupphäng med flera utgångar

 Många är intresserade av att bygga egna lampor och med vår kollektion av CableCups med multipla utgångar för sladd hjälper vi er att lyckas. Ni kan beställa dem direkt här i vår webbshop och på beställning borrar vi hålen för hand. Om du inte hittar det antal hål du önskar för din lampa kan du kontakta oss så hjälper vi dig med det. 

CableCup är en unik takkopp som garanterat sitter tätt mot taket och dessutom är barnsligt enkel att montera. Du känner säkert till hur bökigt det kan vara att få koppen att sitta rakt och tätt mot taket. De gamla kopparna som fortfarande följer med vissa taklampor fungerar dåligt, är svåra att sätta upp och sitter ofta snett. Söker du efter en snygg lösning där lamporna sitter tätt mot taket är det en CableCup du skall använda. Det mjuka materialet och storleken på takkoppen gör att du lätt kränger den över sladdar, kontakter och annat du vill dölja.

CableCup – hur gör man

Det unika med CableCup till skillnad mot andra koppar är att du vränger koppen ut och in, sedan hänger du den på takkroken, sätter i kontakten, stoppar in sladden och vränger tillbaka koppen upp mot taket. Genom att den hänger på kroken kan koppen inte halka ned och skapa glipor mellan sig och taket. Det blir också mycket enklare att hänga upp lampan då koppen är “öppen” när du sätter i kontakten och virar in sladden eftersom du ser vad du gör.

 Storleken på denna takkopp passar för mycket taksladd. Särskilt textilsladd.

Att bygga sin egen lampa behöver inte vara svårt. Idag finns en uppsjö av sladdar, lamphållare och ljuskällor att välja bland. Det är bara din egen fantasi som sätter gränsen. Takupphäng med flera utgångar.

Besök oss på Pinterest för mer inspirerande bilder om hur man kan använda sig av CableCup och våra unika lampor. Klicka här för att komma till CableCup på Pinterest.

Lycka till!

Klicka på YouTube ikonen för att se hur man kopplar från den gamla takkoppen till erat nya takupphäng med flera uttag – CableCup.