fbpx

 

 

CYLINDER E27 LAMPUPPHÄNG

Cylinder by CableCup är ett E27 lampupphäng i silikon. Det går att välja som ett komplett upphäng med takkopp, 3 meter sladd och lamphållare eller endast med sladd och lamphållare.  Söker du punktbelysning över köksbänken, sängbordet eller som fönsterlampa passar alla våra olika modeller lika bra. Till denna modell är det även möjligt att enkelt, utan att behöva koppla loss lampan i taket, att hänga på en lampskärm.

Formen på lampsockeln är utformad så att lampskärmen fastnar på sockeln. Tidigare har man behövt ha en gängad sockel och ringar som skruvas på innan skärmen kan sättas dit. Nu kan du vara flexibel och ändra lampans karaktär beroende på tillfälle och rum.

Om du väljer ett helt lampset så ingår naturligtvis världens smartaste och bästa takkopp, CableCup.

TRE FÄRGER

Cylinder går att få i tre färger, vit, svart och vår egen färg ”Nude” som är en mjuk gul kulör.

ENKELT MED LAMPSKÄRM

Fram tills nu har du bara kunnat välja en typ av lamphållare om du velat komplettera din lampa med en skärm. Så är det inte längre. Cylinder har en skåra som är anpassad för standardskärmar, bl.a. alla IKEAs skärmar passar till Cylinder.

På så sätt är det enkelt att byta skärm utan att behöva koppla loss lampan i taket. Smidigt och enkelt. Som det skall vara.

Put the cover back on the lamp socket and the shade sits perfect. No need to disconnect the lamp in the ceiling. Sleak and easy!