TAKKOPPAR

Takkopp, lampkopp, sladdkopp eller takkåpa. Oavsett vad du kallar koppen i taket som du använder för att koppla in din lampa så hittar du den hos oss. Vi har utvecklat en helt ny typ av kopp som är enkel att jobba med när du ska koppla lampor. Genom att använda en CableCup får du dessutom ett väldigt fint resultat med en kopp som sitter helt tätt mot taket. Oavsett om taket är plant eller ett snedtak så sitter CableCup tätt.

LAMPOR

För oss är bra design när form och funktion samspelar. Därför har vi utvecklat några riktigt fiffiga lampor till dig. Dels är det enkelt att koppla in lampan och dessutom har de också varsin speciella funktion som du kan välja att använda. Har du t.ex. har en snygg lampskärm där lamphållaren syns. Välj då en snygg lamphållare som vår modell Cloud. Och känner du dig kreativ så väljer du Loop som har en ögla på lamphållaren. Den gör så att du enkelt kan koppla in en lampa i en annan.

APPSTYRNING

Söker du efter en smart dimmer som dessutom är så enkel att du kan installera den själv? CableCup Atmos gör att du kan addera ny teknik och funktionalitet till dina befintliga lampor genom att bara byta takkopp. Därefter kan du styra dem med din mobiltelefon med den fria app som ingår. Atmos kan dimra LED lampor, Halogen och vanliga glödlampor. Du kan också ställa in timers för olika dagar och tider. Ett perfekt sätt att hålla borta tjuvar och dessutom spara elförbrukning.